Inca de cand avem copilasii prichindei si nu isi dau seama de multe lucruri noi ne incapatanam sa le serbam zilele de nastere. Cu toate ca atunci copii nu baga de seama ce se intampla in jurul lor,noi incepem sa le serbam zilele de nastere dar facem lucrul asta doar ca sa ne falim cu asta. De la ce varsta un copilasi isi da seama de tot si isi poate serba ziua?

Noi ca parinti ar trebui sa fim mai receptiv si sa ne dam silinta sa le indeplinim toate dorintele pe care le au. Ca sa aiba cat mai mult contact si sa isi dezvolte cat mai mult aptitudinile de vorbire si gandire atunci cand le sebam ziua trebuie sa ii invitam atat colegii pe care ii are,asta daca este la gradinita sau la scoala si cati mai multi prieteni de ai lui. Pun pariu ca s-a bucura nespus de mult .

Bineinteles conteaza foarte mult si locatia in care acesta si-o face pentru ca o locatie de vis schimba cu totul si cu totul atmosfera. De exemplu am asistat la o zi de nastere pe care o facuse o prietena de a mea copilului ei. Cu toate ca dispunea de foarte multi bani cum era ea zgarcita nu a vrut sa fac risipa de bani si a facut-o acasa,cu toate ca copilul ei vroia sa o faca in oras la un loc de joaca,unde se ducea el mereu cu prietenii lui. A fost atat de necajit si bosumflat incat toata seara nu a facut altceva decat sa stea pe scaun si nu s-a jucat deloc. Decat sa ii fac o astfel de petrecere copilului meu mai bine nu o mai fac. Pana la urma tot ceea ce conteaza este ca el sa se simta bine iar daca mai am si banii necesari nu o sa mai stau pe ganduri. O sa chem de la Infinity Events niste clovni cu care sigur o sa fac ca atmosfera sa fie frumoasa si sigur copiii o sa se distreze.

In final tot ceea ce conteaza este ca sa sti ca el,copilasiul tau se simte bine si nu este suparat. Asta a facut prietena mea si nu as face niciodata ceea ce a facut ea cu el. Nu o sa ma intereseze cat de mult o sa ma coste tot ceea ce vreau sa fac este sa il fac sa nu uite niciodata fiecare zi de nastere pe care o sa o aibe.