Am stat si ma-m gandit impreuna cu sotia mea unde ii vom organiza ziua de nastere a copilului nostru. Am avut o gramada de variante dar nici una nu ne-a convins intrucat sa o facem in locul respectiv. Pana la urma am cazut amandoi de acord ca locul cel mai potrivit unde o sa o facem este acasa la noi. In spatele casei avem o gradina superba si foarte spatioasa si de ce sa o facem in alta parte cand avem loc suficient sa o facem aici. Pe langa asta nu cred ca nici unde nu o sa ne simtim atat de bine decat acasa la noi,aici nu o sa ne deranjeze nimeni.

Am zis sa ii comandam si o piniata pentru copii si stiu sigur ca o sa se distreze la maxim. Nu o sa aiba nici o restrictie de la nimic si nu o sa aiba o ora anme la care sa se culce. Un copil aveam si o sa ii dam tot ceea ce vreu,bineinteles in limitele bunului simt. Nu vreau sa creasca si sa devina un rasfatat iar daca o sa imi ceara ceva o sa ii dau dar in acelasi timp o sa ii cer ceva in schimb. Asa o sa invete ca nimic din ceea ce primeste nu o sa i se cuvina de drept si ca trebuie sa munceasca ca sa primeasc ceva.

Dar sa va zic cum a fost aceea ptrecere. A fost una fosrte reusita in care ne-am distrat cu mic si cu mare si am zis ca data viitoare o sa o facem tot aici. Nu stiu cum de nu ne-am gandit la asta pana acum dar acum stiu unde o sa o facem de acum inainte. Pana si copilasului meu i-a placut si cand zic asta inseamna ca chiar asa a fost pentru ca el de obicei este mai mofturos si nu ii place absolut orice. Ma bucur ca am reusit sa iil impacam si ca s-a distrat la maxim de ziua lui.