Stailer

Toate lucrurile pot fi ușor simplificate în viață, dacă ai alături oamenii potriviți. Acțiunile care ți se păreau dificile și care necesitau mult timp pot fi acum mult mai simple. Acest lucru se întâmplă în cazul programărilor la salon, care pot fi uneori greu de făcut mai ales dacă nu știi nimic despre salonul respectiv.

Beneficiază de unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare prin Stailer!

Foarte multe persoane aleg să nu se programeze la un salon, pentru că nu cunosc prețurile serviciului dorit și nici nu au informații cu privire la calitatea serviciilor. Din acest motiv, vopsitul acasă sau pensatul au mereu rezultate greșite, care uneori costă sănătatea firului de păr. Pentru a putea scăpa de toate aceste obstacole, a fost creată platforma Stailer.

Site-ul conține informații și oferă posibilitatea de a te programa la unele dintre cele mai bune saloane din zona ta. Orașele în care este disponibilă platforma sunt Timișoara, Oradea, București, Cluj Napoca și Iași. Dacă ți-ai dorit să faci o rezervare la salonul Session din Iasi, dar nu ai știut prea multe despre el, acum o poți face fără probleme! Salonul îți pune la dispoziție prețul și toate serviciile pe care le oferă, cât și rezultatele stiliștilor.

Totul devine mult mai simplu pe această platformă!

Programarea la salon nu mai trebuie privită ca pe o povară, ci ca pe o relaxare. Stând pe scaun la birou, pe pat sau într-un parc, poți face o programare la salon. Pe site ai lista cu saloane de coafura din Iasi și restul zonelor de mai sus, la care poți face o vizită oricând. Beneficiază de unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare prin Stailer!

Părul și tenul au nevoie doar de profesioniști. Încercările eșuate de a obține o culoare diferită la păr și de a trata tenul gras, pot avea urmări grave. Nu distruge sănătatea părului și a tenului doar pentru că nu te-ai programat la salon! E timpul să ai parte de puțin răsfăț, iar dacă nu găsești un loc la salonul dorit, poți reveni pe site în fiecare zi. Timpul petrecut pe stailer.ro este gratuit!

Programările pot fi efectuate pentru bărbați și femei. De asemenea, dacă mama, sora, fratele, iubita sau iubitul nu au timp să facă o rezervare la un salon, poți face chiar tu acest lucru! Specifică numărul de telefon al persoanei, iar după ce se va face programarea ea va fi informată printr-un mesaj text. Mesajul va conține detalii despre ora și data programării, cât și un link de unde se poate anula.

Nu îți face griji pentru anularea programării, pentru că vei fi informat în cel mai scurt timp! Dacă stilistul anulează programarea, vei fi informat, același lucru fiind valabil și în situația opusă. Stailer este foarte ușor de folosit, având chiar și un ghid video care te învață utilizarea platformei. Beneficiază de unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare prin Stailer! Contactarea echipei este posibilă prin adresa de e-mail support@stailer.ro sau prin live chat.